Informații generale

 

Cu o tradiție de 42 de ani în servicii de tehnologia informației, Centrul de Calcul SA Târgu-Jiu este casa de software, de tradiție în județul Gorj, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie a informației (IT) din regiune, un brand recunoscut și la nivel național.

În urmă cu mai mult de patru decenii, a început să furnizeze soluții și servicii IT în județul Gorj, sub numele de Oficiul Teritorial de Calcul Electronic, transformându-se într-o societate privată pe acțiuni, în anul 1999. Compania și-a diversificat portofoliul de produse și servicii IT, sisteme de integrare, produse și servicii de securitate, implementând și exploatând peste 1.000 de aplicații, în mai mult de 150 de companii și unități ale administrației publice.

În același timp, firma noastră este lider al educației în informatică, cu o experiență de peste 30 de ani în organizarea cursurilor de formare și perfecționare cu peste 10.000 de absolvenți în această perioadă.

Centrul de Calcul SA Târgu-Jiu aduce clienților din întreaga țară zeci de ani de experiență în industria IT. Permitem unităților administrative teritoriale, companiilor mijlocii și mari să crească prin furnizarea de soluții și servicii IT, asigurarea de servicii suport și mentenanță, integrarea sistemelor, consultanță strategică și personal specializat de înaltă calificare.

Profil companie

  • Combină cele mai bune produse / tehnologii cu buna cunoaștere a cerințelor pieței de produse și servicii IT, asigurând expertiză cu succes la provocări și oportunități.
  • O echipă cu peste 50 de profesioniști cu înaltă calificare în programare, dezvoltare și implementare aplicații software.
  • Echipamente hardware de ultimă generație
  • Centru de date – dispune de cele mai moderne tehnologii de electroalimentare, răcire, prevenire și stingere a incendiilor, pază perimetrală dublă, acces pe bază de validare biometrică etc.
  • Tech Call Center operativ pentru servicii de suport client.

Misiune

  • Să fie lider în dezvoltarea de soluții integrate de IT pentru a crește performanța managementului clienților;
  • Să fie partenerul preferat pentru dezvoltare software de calitate pe termen lung.
  • Să se constituie într-o adevărată unitate de măsură a standardului de calitate pentru produsele și serviciile furnizate pe piață, contribuind astfel la formarea și dezvoltarea sistemelor informatice, precum și la creșterea valorii organizaționale a companiilor.

Viziune

Să fie mereu o companie de succes în domeniul aplicațiilor software și serviciilor IT la nivel regional și național, capabilă să satisfacă sau depășească nevoile și așteptările clienților, prin furnizarea de soluții IT de înaltă calitate și orientate spre client.